donderdag 30 augustus 2007

meeting in een nieuw aangelegde tuin

Deze dame liet terwijl ze lekker op vakantie zat haar tuin verfraaien en wij mochten in het zonneke komen zitten om dat fraais te bewonderen en ook om te eten en te babbelen (en de kinderen te laten spelen).
Er was nog schoon volk aanwezig: een zwangere, een breiende, een lekker bakkende eigenaar en een mama van aangeboren babysitjes.

Wow, nog nooit een gazonneke gezien waarin dus niks (NIKS) van onkruid staat. De jongste zoon heeft eens aan een grasspriet getrokken en eens geproefd en het was écht gras (écht gras zonder onkruid dus).

Verder heb ik in de heenreis bijna (heeeel bijna) "ollans" horen praten wat doet vermoeden dat ik weer een beetje verloren gereden ben (ik had dan ook het geluid van een halve kermis op de achterbank mee).
In de terugreis heb ik de pijlensaboteurs naar de maan gewenst. Als je een bepaalde pijl volgde reed je gewoon in cirkeltjes, echt waar (en met het gejoel op de achterbank had ik al genoeg kermisgevoel in de auto). Duuuus, toen zijn we dus ook een beetje verloren gereden (ja, lach maar).

Terug naar de onkruidloze tuin met zijn gebak en fruitdinges en taart en cakejes en witte wijn en ook ander vocht en broodjes en kinderen die schoon samen speelden (meestal).
Het was gezellig, het was lekker, het was schoon.

Mercikes en proficiat met uwenievenof!!

4 opmerkingen:

dit ben ik... zei

Als ge binnen een jaar of 2 eens een overnachtende babysit nodig hebt, breng ik ze wel eens :-)

Lunatic Mom zei

Bedankt voor het prettige gezelschap! En ik zal eens aan Sinterklaas vragen of hij je geen gps kan brengen dit jaar ;o)

een handvol zei

Heel ok, de overnachtende babysits zijn welkom :)

een handvol zei

Nog vóór de dag van de kruisverheffing landt de nieuwe auto mét GPS. Ik zal de andere sinterklaaswensen tijdig doorgeven. ;)